Psicologia Barcelona

Col·laboració de forma continuada i revisió de casos clínics amb la Dra. Sandra Farrera Sabioncello, doctora en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), llicenciada en Psicologia per la UAB, col·legiada nº 3.964 pel Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC).

Dedicada, des del 1987, a la pràctica de la Psicologia Clínica, com a directora de PsicologiaBcn.

Acreditada com a Psicòleg especialista en Psicologia Clínica pel Ministeri d'Educació i Ciència, experta en Psicoteràpia acreditada per l'associació European Federation of Psychologist Association (EFPA), experta en Psicologia Forense pel COPC, membre del Torn d´Intervenció Professional (TIP) als Jutjats de Barcelona, Baix Llobregat y Vallès Occidental.

Ha estat professora associada de la UAB i des de  l'any 2001 és professora i tutora del Màster en Psicologia Clínica i Medicina Conductual a l'Escola de Postgrado de la UAB, així com a tutora de pràcticum de Psicología Clínica en diferents universitats (Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Rovira i Virgili, Universitat Ramón Llull, Universitat de Barcelona, Philipps-Universität).

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload