top of page

Oferim tractament a l'edat adulta per a alteracions emocionals o conductuals que causin malestar significatiu en el dia a dia de la persona. 

Acompanyem i facilitem estratègies de canvi a les persones amb diagnòstic de dolor crònic tipus Fibromialgia i malaltia inflamatòria crònica intestinal (Crohn i Colitis ulcerosa). 

La consulta de psicologia clínica Mireia Vidal va ser creada l'any 2014 a la localitat de Sabadell. 

 

Som un espai especialitzat en el diagnòstic, avaluació i tractament dels trastorns de l'aprenentatge (dislèxia i disortografia), TDA/H i Trastorn de l'Espectre Autista o Asperger. Oferim recolzament a nens i adolescents amb dificultats tant a nivell psicològic com escolar, així com a les seves famíles. Comptem amb una experiència de 10 anys en l'avaluació i tractament de població infantojuvenil i adulta. 

 

El nostre objectiu és oferir una assistència personalitzada, molt propera a cada cas, professional, multidisciplinar amb altres especialistes qualificats i amb rigurosa confidencialitat. 

 

A la nostra consulta de Sabadell abarquem les àrees d'avaluació, diagnòstic i tractament de les dificultats de desenvolupament, conducta, i emocionals en les etapes de la infància, adolescència i adultesa. 

 

Yoga por el oceano
bottom of page